Viskovo – Viskovo – Oost Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Viskovo – Viskovo – Oost Kroatië

Boven Opatija en Kastav, in Marcelji, ligt dit familiehuis met een zeer comfortabel ingericht appartement op de eerste verdieping. Het appartement bestaat uit twee slaapkamers, een keuken, een woonkamer en een badkamer. Tot uw beschikking zijn terrassen en een zwembad. Het grote terras met uitzicht op het bos ligt achter het huis, terwijl het andere terras aan de voorkant van het huis een gedeeltelijk uitzicht op zee heeft. Op de gemeenschappelijke eigendom is een barbecue voor privegebruik. Rijden naar de dichtstbijzijnde stranden naar Rijeka, Opatija en Volosko. Ongeveer Een grindpad van 20 m leidt naar het familiehuis.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Viskovo
Regio: Oost Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ViskovoOost Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie