Viskovo – Viskovo – Oost Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Viskovo – Viskovo – Oost Kroatië

Dit aantrekkelijke appartement is gelegen in een rustige buurt van Rijeka. Het heeft een slaapkamer, een aparte woonkamer, een keuken met een eethoek, een badkamer en prachtige terrassen. Bereid heerlijke maaltijden op de barbecue, die beschikbaar is op het omheinde terrein. Breng hier een ontspannen vakantie door en bezoek Opatija, Crikvenica, de eilanden Krk, Rab en Pag en vele bestemmingen in de prachtige regio Istrië, die gemakkelijk te bereiken zijn dankzij de goede vervoersverbindingen vanuit het appartement. Geniet van het uitstekende gastronomische aanbod, met veel traditionele specialiteiten.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Viskovo
Regio: Oost Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar ViskovoOost Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie