Poljica – Poljica – Oost Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Poljica – Poljica – Oost Kroatië

Dit comfortabel ingerichte vakantiehuis is gelegen in Poljica, op slechts een paar kilometer van de stad Trogir. Langs de lokale boulevard zijn er diverse winkels en restaurants met lokale delicatessen aanwezig. Op de begane grond van het huis, vindt u de woonkamer met keuken met eethoek en een badkamer, terwijl de bovenverdieping over drie slaapkamers en een badkamer beschikt. Naast het huis ligt een overdekte gazebo met open haard en ernaast vindt u ook een kleine speeltuin voor de kinderen. Vanuit het kleine stadje bereikt u via de nabijgelegen snelweg snel de stranden in de buurt.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Poljica
Regio: Oost Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PoljicaOost Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie