Blazevci – Blazevci – Oost Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Blazevci – Blazevci – Oost Kroatië

Dit gezellige vakantiehuis ligt direct aan de rivier de Kupa, op de grens met Slovenië. Geniet van een vakantie in stilte en luister naar het geluid van de rivier. De harde kern kan zich tijdens de zomermaanden opfrissen in de heldere rivier of een warm bad nemen in het kleine zwembad. Direct naast het huis is een tuinhuisje met barbecue en de kinderen hebben ruimte om te ravotten. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer met keuken, woonkamer en open haard, het schuine dak in de slaapkamers op de zolder, tot 150 cm naar beneden. Breng een actieve vakantie door met raften op de rivier de Kupa, fietsen langs de rivier, wandelen of vissen. Vanuit het huis heeft u ongeveer 90 minuten rijden met de auto naar dorpen aan zee of naar Zagreb en de Plitvicemeren.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Blazevci
Regio: Oost Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BlazevciOost Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie