Betiga – Betiga – Oost Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Betiga – Betiga – Oost Kroatië

Deze aangename en functionele twee onder een kap woning is gelegen in het kleine woonwijk Betiga, nabij Barbariga. Het bestaat uit drie slaapkamers, een op de begane grond en twee boven. Op het overdekte terras kunt u ’s ochtends koffie drinken terwijl u geniet van het prachtige uitzicht op zee. Neem een duik in de omliggende natuurlijke stranden en ontdek het ongerepte landschap met de fiets op de speciale fietspaden. Dit vakantiehuis is geschikt voor mensen die willen ontspannen, weg van het hectische leven van alledag. Een bezoek aan het Nationaal Park op de Brioni-eilanden wordt aanbevolen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Betiga
Regio: Oost Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BetigaOost Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie