Betiga – Betiga – Oost Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Betiga – Betiga – Oost Kroatië

Breng een ontspannende vakantie door in dit fantastische vakantiehuis met zwembad, ver van de dagelijkse hectiek. Het huis staat in een mooie woonwijk Betiga, bij Barbariga waar u geniet van uw kop koffie in de ochtend terwijl u ondertussen luistert naar het tjilpen van de volgels. Het interieur is stijlvol, elke slaapkamer heeft een eigen badkamer. Op het omheinde perceel wacht een mooi zwembad op u. Lokale specialiteiten worden in de buurt gelegen restaurants, geserveerd. Aan te raden is een bezoek aan Fazana en Pula.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Betiga
Regio: Oost Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BetigaOost Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie