Betiga – Betiga – Oost Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Betiga – Betiga – Oost Kroatië

Op de eerste verdieping van een klein huis ligt dit functioneel ingerichte appartement. Het is gelegen in het kleine vakantiekolonie Betiga en ligt op slechts een paar minuten rijden van natuurlijke stranden, restaurants en bars. Actieve vakantiegangers hebben de mogelijkheid om de schoonheid van deze regio via de voetpaden te ontdekken. Aanbevolen is een bezoek aan het kleine vissersdorpje Fazana, waar vele uitstekende restaurants en ijssalons zijn, evenals de vertrekhaven naar de populaire toeristenbestemming en het Nationaal Park op de Brioni-eilanden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Betiga
Regio: Oost Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BetigaOost Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie