Betiga – Betiga – Oost Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Betiga – Betiga – Oost Kroatië

Dit prachtige vakantiehuis met zwembad is gelegen in de kleine woonwijk Betiga, vlakbij Barbariga en tegenover het Nationaal Park Brioni-eilanden. De landelijke omgeving benadrukt veel oude stenen muren en kleine stenen huizen genaamd Kazun, die doen denken aan het authentieke leven op het platteland. Geniet van de feelgood-sfeer in de prachtig ingerichte kamers. De woonkamer, keuken en overdekt terras bevinden zich op de begane grond, terwijl de slaapkamers, badkamers en ook een overdekt balkon op de eerste verdieping liggen. In Fazana zijn er veel restaurants langs de promenade.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Betiga
Regio: Oost Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BetigaOost Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie