Betiga – Betiga – Oost Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Betiga – Betiga – Oost Kroatië

In het dorp Betiga, nabij het stadje Fazana, bevinden zich de appartementen HR-28175, HR-28174, HR-28167, HR-28933, HR-28161 en HR-28148. Het interieur van de appartementen is smaakvol en modern en biedt alles wat nodig is voor een aangenaam verblijf tijdens uw vakantie. We raden een reis aan naar het Brijuni National Park, dat je zal inspireren met ongerepte natuur. Ook bezienswaardig is de kustplaats Fazana, die uitnodigt om traditionele gerechten te proeven en te genieten van het uitzicht op de zee. De toegangsweg naar de appartementen is een ongeveer 100 m lange grindweg.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Betiga
Regio: Oost Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BetigaOost Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie