Betiga – Betiga – Oost Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Betiga – Betiga – Oost Kroatië

Dit aantrekkelijke vakantiehuis ligt in het rustige gehucht Barbariga, in de buurt van de traditionele vissersplaats Fazana. Het interieur is modern en functioneel ingericht en biedt alles voor een zorgeloze vakantie. Geniet van het gezellige samenzijn tijdens de warme zomerdagen op het overdekte terras met gegrilde specialiteiten. In de omgeving zijn fietspaden voor diegenen die geinteresseerd zijn in een actieve vakantie. Voor de afwisseling is er voor de gasten tafeltennis en darts beschikbaar. Aanbevolen is een bezoek aan de nationale parken op de Brijuni-eilanden. U kunt ook een bezoek brengen aan de monumenten van de oudheid in Pula.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 7
Plaats: Betiga
Regio: Oost Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BetigaOost Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie