Barbariga – Barbariga – Oost Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Barbariga – Barbariga – Oost Kroatië

Dit comfortabel en functioneel ingerichte vakantie appartement is gelegen in Barbariga. De prachtige natuurlijke stranden zijn ongeveer 10 minuten lopen. Op de begane grond is een woonkamer, een keuken en een badkamer. Op de eerste verdieping bevinden zich de slaapkamers. Slaapkamer 1 is een doorgangskamer van waaruitu in slaapkamer 2 komt. Vanaf het balkon van slaapkamer 2 heeft u een prachtig uitzicht op de Brijuni National Park. Aanbevolen is een bezoek aan Fazana, met een verscheidenheid aan zomerevenementen. Actieve vakantiegangers kunnen de ongerepte natuur op de fiets verkennen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Barbariga
Regio: Oost Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar BarbarigaOost Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie