Pregrada – Pregrada – Midden Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Pregrada – Pregrada – Midden Kroatië

Dit vakantiehuis met zwembad is gelegen op een kleine heuvel met uitzicht op de omliggende velden en wijngaarden. Het huis bestaat uit de begane grond, welke een woonkamer, eetkamer met keuken en badkamer heeft en de eerste verdieping met vier slaapkamers en een badkamer. U kunt genieten van uw vakantie met een verscheidenheid aan activiteiten, zoals het nabijgelegen spa- en waterpark Tuheljske toplice, de Krapina-spa en de Olimia-spa in het naburige Slovenië. Het gebied biedt ook een rijk gastronomisch aanbod. Vergeet niet de nabijgelegen Veliki Tabor en het kasteel van Miljana te bezoeken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Pregrada
Regio: Midden Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PregradaMidden Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie