Kumrovec – Kumrovec – Midden Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Kumrovec – Kumrovec – Midden Kroatië

Dit mooie kleine vakantiehuis ligt op een heuvel met een prachtig uitzicht op de vallei van de rivier de Sutla. Een barbecue en een mooi terras omgeven door wijngaarden zullen zeker bijdragen aan de gezellige sfeer. Tot uw beschikking zijn de eerste en tweede verdieping. Op de eerste verdieping bevindt zich de woonkamer met keuken, 1 slaapkamer en een badkamer, en de trap brengt u naar de tweede verdieping waar zich een galerij, nog een slaapkamer en een toilet bevinden. Niet ver van het pand zijn verschillende kastelen: Miljana, Tabor en Horvatska. Het landschap met zijn heilige voorwerpen en monumenten doet denken aan de architecturale kunst van de afgelopen eeuwen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Kumrovec
Regio: Midden Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KumrovecMidden Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie