Krasic – Krasic – Midden Kroatië – Kroatië – Chaletnu

Krasic – Krasic – Midden Kroatië

Op een rustige locatie, omringd door weilanden en wijngaarden, wacht dit mooie vakantiehuis met zwembad op u. De interieurs zijn aangenaam ingericht en voorzien u van het nodige comfort. Tot uw beschikking is het mooie terras met buitenkeuken waar u kunt genieten van uw maaltijden in de frisse lucht. Schuin plafond tot 100 cm. In de omgeving zijn er fiets- en wandelpaden die door wijnroutes en prachtige ongerepte natuur leiden. Vissende enthousiastelingen kunnen gaan vissen in de nabijgelegen beek. Bezoek de hoofdstad Zagreb, het nationale park de meren van Plitvice en Karlovac, de stad aan de vier rivieren.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 10
Plaats: Krasic
Regio: Midden Kroatië
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar KrasicMidden Kroatië

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie