Vidovici – Vidovici – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Vidovici – Vidovici – Kvarner

Deze prachtig gerestaureerde twee-onder-een-kap is perfect bewaard gebleven in traditionele stijl. Het interieur heeft veel details, zodat u hier heerlijk kunt ontspannen. Het pand strekt zich uit over de eerste en tweede verdieping. Het terras met panoramisch uitzicht op de zee is op de eerste verdieping gelegen. In de directe omgeving van het huis is een museum gelegen, waarbij de eigenaar u graag een rondleiding geeft over de geschiedenis van deze regio. Ontdek het prachtige landschap van het eiland Cres en het nabijgelegen eiland Losinj die met een brug verbonden is.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Vidovici
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VidoviciKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie