Vidalici – Vidalici – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Vidalici – Vidalici – Kvarner

Breng uw vakantie door op het zonnige en interessante eiland Pag in deze eenvoudig ingerichte appartementen. Elk appartement heeft een gezellig terras waar u kunt genieten van de zonsondergang met een glas wijn. Het eiland Pag zal u verrassen met zijn intieme baaien en prachtige zandstranden met kinder- en amusementsfaciliteiten, evenals het rijke gastronomische aanbod en goede verbindingen tussen land en zee. We raden u aan een bezoek te brengen aan het Luniaanse olijfpark, waar u duizend jaar oude olijfbomen kunt zien en de naburige eilanden Rab, Cres of Losinj kunt verkennen op dagtochten.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Vidalici
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VidaliciKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie