Vantacici – Vantacici – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Vantacici – Vantacici – Kvarner

Dit eenvoudig maar praktisch ingerichte appartement ligt op de eerste verdieping in de kleine eilandplaats Vantacic. De lage plafondhoogte rijkt tot 2.00 meter. In de omheinde groene tuin is een gemeenschappelijke barbecue. Vanuit de woonkamer komt u op het ruime terras waar u kunt genieten van de warme zomeravonden of geniet van een kop koffie in de ochtend. In de omgeving en in de plaats Malinska zijn er veel stranden. Bezoek de historische en culturele bezienswaardigheden op het eiland Krk en proef de heerlijke specialiteiten van deze regio.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Vantacici
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar VantaciciKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie