Tribalj – Tribalj – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Tribalj – Tribalj – Kvarner

In het kleine dorpje Tribalj, in het achterland van de Riviera van Crikvenca, ligt het familiehuis met de eenvoudige en functioneel ingerichte appartementen. Appartementen HR-17993 en HR-30004 bevinden zich op de begane grond, maar alleen HR-17994 op de eerste verdieping heeft een ruim terras met ligstoelen en tuinmeubilair, dat een ideale plek is om te rusten in de middag. In een paar kilometer bereikt u de plaats Crikvenica, die uw vakantie verrijkt met zijn vele voorzieningen. Bezoek de stad Rijeka, die van dag tot dag meer en meer bezoekers trekt vanwege zijn schoonheid, bezienswaardigheden en evenementen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Tribalj
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar TribaljKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie