Supetarska Draga – Supetarska Draga – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Supetarska Draga – Supetarska Draga – Kvarner

Dit prachtige stenen vakantiehuis ligt op een prachtig rustig terrein omringd door olijfbomen. Beneden zijn de keuken met een eetkamer en een badkamer. Op de bovenste verdieping zijn er twee slaapkamers. Voor het vakantiehuis kunt u op het terras ontspannen. Er is ook een gemeenschappelijk zwembad (samen met twee andere vakantiehuizen). Een mooi strand wacht op u in de buurt van Supetarska Draga. We raden u aan om een bezoek te brengen aan Lopar, waar u een van de mooiste zandstranden vindt. Rab is ideaal voor avondwandelingen en etentjes in visrestaurants. Als u eind juli op vakantie gaat, kunt u genieten van het driedaagse evenement Rabska Fjera met folklore, evenementen en concerten.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Supetarska Draga
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Supetarska DragaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie