Starcevic (MLK352) – Krk/Malinska – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Starcevic (MLK352) – Krk/Malinska – Kvarner

Oud appartementencomplex “Starcevic”, gerenoveerd. 4 appartementen in de woning. 4 km van het centrum van Malinska, 200 m van het centrum van Rasopasno, 14 km van het centrum van Krk, 4 km van zee, 4 km van het strand. Voor medegebruik: terrein 1.000 m2, tuin met planten, openluchtzwembad hoekig (8 x 4 m, 130 cm diepte, 02.05.-03.10.) met zout-elektrolyse. Buitendouche, patio, barbecue. In het huis: internetaansluiting. Parkeerplaats op het terrein. Winkel 200 m. Let op: de eigenaar woont in hetzelfde huis. Vliegveld 15 km van het huis.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Krk/Malinska
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Krk/MalinskaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie