Smrika – Smrika – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Smrika – Smrika – Kvarner

In een klein stadje tussen Rijeka en Crikvenica staat dit prachtige, nieuw gebouwde vakantiehuis. De villa bestaat uit twee afzonderlijke eenheden die zijn verbonden door een trap en is ideaal voor twee koppels die samen vakantie willen vieren. Op de begane grond bevindt zich de woonkamer van waaruit u toegang heeft tot een overdekt terras. Hier kunt u gezamenlijk van een glas wijn en van het uitzicht genieten. Boven is het tweede appartement, met ook een terras. Beide appartementen zijn modern en bieden veel comfort voor een ontspannen vakantie. Het zwembad ligt in een rustige omgeving. Hier vindt u een welkome verfrissing en stoelen en banken nodigen u uit om te ontspanen in de zon. Vanuit het huis bent u snel bij de beroemde plekken in de Kvarner baai, welke tal van recreatieve mogelijkheden biedt. De eigenaar heeft fietsen die u tegen betaling kunt gebruiken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Smrika
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SmrikaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie