Smrika – Smrika – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Smrika – Smrika – Kvarner

Dit appartement ligt in het kleine stadje Smrika op een zeer rustige locatie. Er is ook een prachtig uitzicht op de eilanden en de baai van Kvarner. Het bevindt zich op de eerste verdieping en heeft een groot terras. Verfrissing vindt u op het strand, waar de huiseigenaar op zal wijzen. In de omgeving is Crikvenica, een beroemde vakantiebestemming met prachtige stranden en veel recreatieve mogelijkheden voor een actieve vakantie. Er zijn wandelpaden, een kartbaan, Automotodrom in Grobnik, het Tribalj-meer, het nationale park Risnjak en vele culturele en sportieve evenementen. Leer over het rijke culturele erfgoed, maar ook over het grote gastronomische aanbod.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Smrika
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SmrikaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie