Silo – Silo – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Silo – Silo – Kvarner

In dit prachtige huis bevindt zich op de 1e verdieping van het smaakvol ingerichte appartement HR-20427 met een minimale plafondhoogte van 130 cm. Het heeft een eigen terras en op het terrein een gedeeld terras met barbecue. Op de begane grond, naar welke een trap leidt, is de vakantie HR-27539 met een klein terras voor de ingang en groter met een eigen barbecue. Het nabijgelegen dorp Silo heeft prachtige stranden, restaurants en wandelpaden. Het eiland Krk biedt een rijk aanbod aan recreatieve mogelijkheden en laat je een fijne vakantie beleven.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Silo
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SiloKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie