Silo – Silo – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Silo – Silo – Kvarner

Mooie vakantiewoning in Polje, een klein dorpje in de nabije omgeving van Silo op het eiland Krk. Het is comfortabel en stijlvol ingericht.
Het bestaat uit twee slaapkamers, een bad en een woonkamer met een keuken. Ontspant u zich op het grote terras voor de woonkamer, waar u met de kinderen op het grondstuk op het grondstuk kan spelen. Met de auto bereikt u het strand in Silo zeer snel.C Cizici of het Heilschlammstrand in Klimno kunt u ook goed bereiken. Bezichtigd u ook zeker de stad Vrbnik en bezoekt u de wijnkelder waardoor deze regio bekend is. Vooral door rde wijn Vrbnicka Zlahtina.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Silo
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SiloKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie