Selce – Selce – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Selce – Selce – Kvarner

Breng je vakantie door in een van de drie appartementen in het populaire Selce. HR-32055 bevindt zich op de begane grond. HR-19954 op de eerste verdieping en heeft uitzicht op zee. Het appartement HR-20426 bevindt zich in het bijgebouw naast het huis op de begane grond en heeft een terras omgeven door groene planten. Alle drie de appartementen zijn functioneel ingericht en bieden het nodige comfort voor een aangename vakantie. Loop naar de zee en ontdek de voorzieningen die Selce biedt.  Een leuk voorbeeld hiervan is de promenade naar Crikvenica. Crikvenica en Selce zijn biede erg aantrekkelijk om te bezoeken en liggen aan de kust van Kvarner.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Selce
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SelceKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie