Salatici – Salatici – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Salatici – Salatici – Kvarner

Deze mooie en stijlvolle appartementen liggen in een woongebouw in de buurt van de stad Krk, in het kleine stadje Salat en in een rustige omgeving. Hier wordt veel comfort geboden. Op het grote terrein bevinden zich een zwembad, een overdekt terras met barbecue en een speciaal ingerichte kinderspeelplaats met schommel, wip, glijbaan en zandbak. Je kunt hier heerlijk ontspannen in de rustige omgeving. Ook is er de mogelijkheid om actief te worden. Er zijn gevarieerde fiets- en wandelpaden in de regio. Op het terrein is er een oplaadstation beschikbaar voor elektrische auto’s en fietsen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Salatici
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar SalaticiKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie