Rijeka – Rijeka – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Rijeka – Rijeka – Kvarner

Dit smaakvol ingerichte appartement is gelegen in een rustig deel van Rijeka. Het bevindt zich op de eerste verdieping van een gezinswoning en heeft twee slaapkamers, een woonkamer met keuken en twee badkamers. Op het balkon kunnen jullie genieten van de eerste zonnestralen terwijl jullie samen ontbijten. Als je contact wilt maken met de andere gasten, is er nog een terras op het terrein waar je kunt barbecueën en heerlijke maaltijden kunt bereiden. Bezoek de stad Opatija, de bakermat van het Kroatische toerisme, en maak een lange wandeling langs de beroemde Lungomare-promenade, die zich uitstrekt tot Lovran en ongeveer 12 km lang is. Bezoek in Opatija de vele cafes en restaurants die jullie zullen verrassen met hun rijke aanbod.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Rijeka
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar RijekaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie