Rasopasno – Rasopasno – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Rasopasno – Rasopasno – Kvarner

In een rustiger deel van het eiland Krk ligt dit huis met appartementen. In de tuin, waar de gemeenschappelijke barbecue zich bevindt, heerst een aangename sfeer tijdens het planten. Het vakantiehuis HR-27394 bevindt zich op de zolder, de dakhelling is 90 cm naar beneden. HR-27394 gebruikte op de 1e verdieping een open terras samen met de gasten van het kleinere appartement HR-29075 en een ander vakantieverblijf. Breng aangename momenten door op de zwoele zomeravonden. In het nabijgelegen stadje Malinska vindt u prachtige stranden, restaurants en veel entertainment voor een actieve vakantie.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Rasopasno
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar RasopasnoKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie