Punta Kriza – Punta Kriza – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Punta Kriza – Punta Kriza – Kvarner

Deze romantische en mooie accommodatie ligt op het prachtige mediterrane eiland Cres, in de buurt van Punta Kriza. Omringd door een prachtig landschap, mediterrane kruiden en geuren, zijn er twee afzonderlijke gebouwen van meer dan 3000 m2. Schuin plafond boven tot 150 cm. Het hoofdgebouw heeft ook 2 grote overdekte terrassen. Ter beschikking van de gasten is een terras met barbecuefaciliteiten. Op warme zomerdagen biedt het zwembad een welkome verfrissing. Punta Kriza is gezegend met soortenrijke flora en fauna, hier ontsnapt u aan de dagelijkse stress.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Punta Kriza
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Punta KrizaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie