Punat – Punat – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Punat – Punat – Kvarner

Breng een onvergetelijke vakantie door aan zee, in het plaatsje Stara Baska op het eiland Krk. Het eenvoudig en functioneel ingerichte rijtjeshuis bestaat uit drie verdiepingen die door een wenteltrap verbonden zijn. Op de begane grond en de eerste verdieping is een slaapkamer met badkamer, terwijl op de tweede verdieping de woonkamer met keuken en een gastentoilet is. Iedere etage beschikt over een eigen terras, waarbij u vanaf het bovenste terras een prachtig uitzicht heeft over de zee. Op de begane grond, aan de andere kant van het gebouw en met een eigen ingang, is een taverne met haard, hier beter bekend als konoba, waar u vele gezellige uurtjes kunt doorbrengen. Veel winkels en restaurants vindt u in het plaatsje Baska. De tweede parkeerplaats is tegen betaling.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Punat
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PunatKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie