Potocnica – Potocnica – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Potocnica – Potocnica – Kvarner

Dit huis met drie appartementen ligt in het kleine stadje Potocnica, op het eiland Pag. De ruime accommodatie HR-10520 met een prachtig overdekt terras bevindt zich op de eerste verdieping en HR-10521 en HR-10522 bevinden zich op de tweede verdieping. Loop naar de kleine baai met een verborgen strand. De veelzijdigheid van het eiland Pag is niet alleen zichtbaar in het rijke gastronomische aanbod, maar ook in de interessante cultuur en traditie. Pag-kant, ook bekend als wit goud, staat op de lijst van immaterieel cultureel erfgoed van UNESCO. Op Zrce Beach kun je festivals bezoeken met dj’s van elektronische muziek.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 3
Plaats: Potocnica
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PotocnicaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie