Porozina – Porozina – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Porozina – Porozina – Kvarner

Dit grote appartement met twee galerijen ligt op het prachtige eiland Cres, in het kleine stadje Porozina. Plafondhoogte ca. 40 cm. Het moderne en smaakvol ingerichte appartement heeft twee woonkamers en twee keukens met eetgedeelte en bevindt zich op de eerste verdieping van een gezinswoning. Vanaf het gedeelde terrein en over het open terras met barbecue bereikt u de hoofdingang. In het dorp is er een prachtig strand, waar je ook naartoe kunt lopen. De dichtstbijzijnde supermarkt en restaurant zijn te vinden in Cres. Er zijn 3 goed gemarkeerde wandelpaden die kunnen worden bereikt vanuit Porozina, deze leiden door het Tramontana-bos en naar de steden Beli, Ivanja en Filozici, en je ziet herten op de paden. Er is een ecologisch centrum om te bezoeken in Beli, het is ook een toevluchtsoord voor ganzenvogels. Er is ook een kabelbaan voor echte avonturiers.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Porozina
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PorozinaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie