Perusic – Perusic – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Perusic – Perusic – Kvarner

Eenvoudig ingericht houten huis, ideaal voor een familie met kinderen. Het huis staat op een 10.000 m2 gemeenschappelijk grondstuk, waar ook de huizen HR-30322 en HR-30323 zich bevinden. De sfeer en de natuur in dit gebied zijn uniek en er zijn veel interessante excursiebestemmingen. Bezoek bijvoorbeeld de bron van de Gacka rivier. In de restaurants in het gebied moet je zeker gegrilde forel eten. Ontdek het Memorial center Nikola Tesla in Smiljan, de geboorteplaats van de wereldberoemde natuurkundige. De toegangsweg naar het vakantiehuis is een 400 m lange grindweg. Er is een zwembad met een zonneterras voor gedeeld gebruik met de vakantiehuizen HR-30323 en HR-30322, evenals kinderspeelgoed zoals een speelhuis, zandbak, wip en schommel, 8 fietsen voor volwassenen, net voor badminton / volleybal, een prieel met grill, een bijgebouw op twee verdiepingen met entertainmentopties zoals tafeltennis, tafelvoetbal, projector met scherm voor mogelijke presentaties, biljart, een theekeuken en een badkamer.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Perusic
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar PerusicKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie