Omisalj – Omisalj – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Omisalj – Omisalj – Kvarner

Op de begane grond van dit huis liggen de studio HR-16786 en het vakantieappartement HR-16792, waarbij de slaapkamer van buiten te bereiken is. HR-16833 neemt de gehel e 1ste etage in beslag en heeft een balkon met zicht op zee. Deze functioneel ingerichte vakantiewoningen zijn in het historische centrum van Omisalj. Deze plaats is bekend om zijn rijke culturele en entertainment aanbod tijdens de zomer. In de buurt van het huis bevinden zich een voetgangerszone, restaurants, winkels en andere voorzieningen. Omisalj, en het hele eiland Krk, is vol met cultuur, sport en recreatie.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Omisalj
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar OmisaljKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie