Novi Vinodolski – Novi Vinodolski – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Novi Vinodolski – Novi Vinodolski – Kvarner

Dit grote vakantieappartement bevindt zich op de 2e verdieping van een gezinswoning in het prachtige vakantieoord Novi Vinodolski. Op het mooie balkon kun je ’s ochtends van je koffie genieten en je dag op warme zomeravonden aangenaam afsluiten. Een stenen kieuw staat tot je beschikking.
Ontdek de prachtige stranden in de buurt en neem deel aan vele evenementen die plaatsvinden in Novi Vinodolski tijdens de zomermaanden. Je kunt ook uitstapjes maken naar het eiland Krk, dat door een brug met het vasteland is verbonden. Een bezoek aan de bekende badplaats Crikvenica met extra recreatiemogelijkheden wordt ook aanbevolen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 9
Plaats: Novi Vinodolski
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Novi VinodolskiKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie