Novi Vinodolski – Novi Vinodolski – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Novi Vinodolski – Novi Vinodolski – Kvarner

Breng uw vakantie door in het charmante stadje Novi Vinodolski, in dit eenvoudige en praktische appartement met een prachtig uitzicht op de blauwe zee en het eiland dat uitkomt op het terras. Daarnaast bevindt het appartement zich in een klein steegje van de verkeersluwe zone, niet ver van het centrum, waar alle benodigde voorzieningen voor de dagelijkse boodschappen zijn gevestigd. Het appartement bestaat uit een kleinere keuken met een eetkamer, een badkamer en de slaapkamer. Novi Vinodolski is een bestemming vol entertainment-, sport- en culturele evenementen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Novi Vinodolski
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar Novi VinodolskiKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie