Novalja – Novalja – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Novalja – Novalja – Kvarner

Mooi stenen huis op een perceel van ongeveer 3000 m² met uitzicht op de zee. Het huisje doet denken aan een sprookje. Hier kunt u genieten van privacy en worden omringd door groen. Ontspan in de hangmat of maak een praatje met darten en tafeltennis. De accommodatie bestaat uit twee verdiepingen, met een smalle en steile trap naar de open galerij. In de stad Novalja, op ongeveer 5 km afstand, vindt u restaurants en musea. Ontdek verborgen baaien of ervaar feesten op het strand Zrce. Een brug verbindt het eiland Pag met het vasteland, zodat u ook de stad Zadar en de nationale parken kunt bezoeken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Novalja
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar NovaljaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie