Nerezine – Nerezine – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Nerezine – Nerezine – Kvarner

Beleef een onvergetelijke en ontspannen vakantie in het kleine dorp Nerezine. Het charmante vakantiehuis is aangenaam en met kunst ingericht. Het ligt in de buurt van de zee en biedt de nodige comfort. De kinderen kunnen heerlijk spelen op het omheinde terrein en in het zwembad plonsen. De verdieping onder het dak heeft balken tot 150 cm hoogte. De binnentrap naar de slaapkamer boven is steil en niet geschikt voor kinderen. Ontdek het eiland en de vrije natuur als ook het eiland Veli Losinj, wat om z’n dolfijnenreservaat bekend is. Geniet van watersport, wandelingen door het naaldbos langs de zee, karten, wandelpaden en uitkijktorens op Losinj en Cres.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Nerezine
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar NerezineKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie