Natuurhuisje in Mrkopalj – Kvarner – Kroatië – 30002

Natuurhuisje in Mrkopalj – Kvarner

(update Maart 2022)

Dit natuurhuisje staat iets buiten Mrkopalj in een groene (zomer) of witte (winter) omgeving. In de directe omgeving wonen beren, wolven, herten, lynxen en andere bosbewoners. Het huis is met name geschikt voor mensen die slecht ter been zijn: binnen geen drempels, brede deuren, makkelijke trap en badkamer op de benedenverdieping. Dat is ook handig wanneer je terugkomt van een dag op stap: direct kleren uit en onder de douche. Met een houtkachel in de woonkamer, elektrische kachels in de slaapkamers en infraroodverwarming in de badkamer is dit huis het hele jaar door aantrekkelijk voor een vakantie. Temperaturen: van stevige vorst tot zomers hitte, maar anders dan aan zee koelt het 's avonds altijd af en kun je goed doorslapen. Een ventilator en goede isolatie maken een airco overbodig. Na een boeking ontvang je een brochure met uitgebreide info over het huis en beknopte info over de omgeving. Welkom!

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Mrkopalj
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1: 2-pers. bed: 1x

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Kroatië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in MrkopaljKvarner

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie