Natuurhuisje in Donji dragonozec – Kvarner – Kroatië – 40788

Natuurhuisje in Donji dragonozec – Kvarner

(update Maart 2022)

Dit natuurhuisje is gelegen in Gornji Trpuci en is een karakteristiek houten huis dat meer dan 100 jaar oud is. Het huis ligt in de ongerepte natuur en is volledig gerenoveerd en ingericht met veel liefde en inzet. Dit natuurhuisje is volledig gebouwd van hout en uitgerust met eikenhouten meubilair, wat het huis een aangenaam verblijf, warmte en comfort geeft voor een ideale rust voor lichaam en geest. Het comfortabele en warme huis is rijk aan geselecteerde details in een rustige omgeving van Vukomerickih Gorica, met uitzicht op het meer en een klein beekje dat onder het huis stroomt. Schone en frisse lucht zorgt voor een rust die u nooit zult vergeten. Als u wilt ontsnappen aan het lawaai van de stad en het dagelijks leven, is dit natuurhuisje precies wat u zoekt! Wij bieden accommodatie voor maximaal acht personen. Boven de woonkamer, badkamer, toilet, kelder en volledig ingerichte keuken, op het terras heeft u ook de mogelijkheid voor de Gri

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 8
Plaats: Donji dragonozec
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Dieren toegestaan: Ja
Locatie huisje: in een dorpje
Slaapkamer 1

Natuurhuisje is een online portal waar particuliere verhuurders hun vakantiehuizen in de natuur kunnen verhuren en waar geïnteresseerde gasten deze huizen kunnen boeken. Gast en verhuurder komen hier samen en delen hun liefde voor de mooiste plekjes in de natuur. Ongerepte plekken die erop wachten om nog ontdekt te worden. Stel je eens voor: wakker worden door het gezang van vele vogels, ontbijten op jouw eigen terras met uitzicht over akkers en bossen en daarna de schoenen aan voor een flinke wandel- of fietstocht langs het nabijgelegen meer. Dát is vakantie vieren in een natuurhuisje! Alle vakantiehuizen op de website van Natuurhuisje voldoen aan de volgende criteria: Ze liggen midden in de natuur van Kroatië – Ze liggen weg van de massa – Ze liggen dus niet op (grootschalige) vakantieparken.

Bron: Natuurhuisje.nl

Bekijk hier de overige huisjes van Natuurhuisje of alle vakantiewoningen in Donji dragonozecKvarner

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie