Medveja – Medveja – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Medveja – Medveja – Kvarner

Dit vakantiehuis uit het jaar 1856 is in 2012 gerenoveer en nieuw ingericht. Het huis ligt midden in het groen en heeft een mooi uitzicht over de zee en Kvarner. Op de eerste verdieping bevindt zich een grote woonkamer met keuken en op de bovenverdieping, met minimale plafondhoogte van 30cm, de slaapkamers. Op de begane grond is een fitness en ontspanning ruimte, deze kunt u bereiken via een trap aan de buitenkant van het vakantiehuis. Het zwembad heeft zowel een diep zwembad (25m2) en een kinder zwembad (5m2).De nabijgelegen stranden in Medvej bieden alles voor een ontspannende vakantie met genoeg activiteiten. Het strand is geschikt voor alle leeftijden. Opatija is ideaal om te winkelen, wandelen en heeft vele restaurants met visspecialiteiten. Het huis is geschikt voor een gezin of meerdere vrienden. De verhuurder woont iets verder weg.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 9
Plaats: Medveja
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MedvejaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie