Matulji – Matulji – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Matulji – Matulji – Kvarner

Dit appartementencomplex ligt boven de baai van Kvarner, in de buurt van Opatija, in Matulji. Op de begane grond ligt dit eenvoudige en gezellige appartement. Speciale kenmerken zijn een tuin met groen en een terras dat u rechtstreeks vanuit de woonkamer kunt betreden. Met de auto bent u snel op de stranden van Volosko, Opatija en Icici en op de idyllische, 12 km lange strandpromenade. Als u plezier wilt beleven op uw vakantie, raden wij Opatija aan, de stad heeft het hele jaar door vele restaurants en evenementen, vooral in de zomer.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 5
Plaats: Matulji
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MatuljiKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie