Matulji – Matulji – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Matulji – Matulji – Kvarner

Geniet van het adembenemende uitzicht op Kvarner vanaf het vakantiehuis. Het is rustig gelegen op een onderhouden en omheind grondstuk. U bent hier in de buurt van Opatjia. De laatste ca. 30 meters naar het vakantiehuis zijn niet geasfalteerd. Geniet van een aangename vakantie in deze woning, die bestaat uit drie afzonderlijke eenheden en zijn deels verbonden met externe trappen. De grootste eenheid is verdeeld over drie verdiepingen en verbonden met interne trap. De minimale plafondhoogte is 170 cm. De vele terrassen bieden genoeg ruikmte voor iedereen. Bezoek Opatija met veel entertainment en eetgelegenheden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 14
Plaats: Matulji
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MatuljiKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie