Martinscica – Martinscica – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Martinscica – Martinscica – Kvarner

Laat dit mooie vakantiehuis u bekoren. Het stijlvolle interieur heeft veel mooie details. Het huis beschikt ook over een buitenterras met zomerkeuken, een zwembad, zonneweide en barbecue. Geniet van het uitzicht over de zee. Het plaatsje Martinscica op het eiland Cres is ideaal om te ontsnappen aan de stress van alledag. Ontspan op de heerlijke stranden en leer het gastronomische en wijn- aanbod van deze mediterrane omgeving kennen. Ontdek het prachtige landschap en de historische kant van het eiland. Bezoek ook het eiland Losinj, dat u via een burg vanaf het eiland Cres kunt bereiken.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Martinscica
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Ja
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MartinscicaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie