Malinska – Malinska – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Malinska – Malinska – Kvarner

In het bekende toeristische stadje Malinska, op het eiland Krk, bevinden zich deze smaakvol ingerichte vakantieappartementen in een residentieel gebouw (HR-31529 en HR-31530). Malinska biedt verschillende stranden aan, waaronder Haludovo Beach. Er worden diverse cultuur- en sportevenementen, watersporten, bars, terrassen, gastronomische aanbiedingen, ligplaatsen in de haven, een scala aan winkels en diensten, alsmede de nabijheid van interessante excursiebestemmingen aangeboden. Verken het eiland langs een van de vele fietspaden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 6
Plaats: Malinska
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 5

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MalinskaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie