Malinska – Malinska – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Malinska – Malinska – Kvarner

De mooie vakantieappartementen HR-30591 en HR-30592 bevinden zich in een woonhuis. Elk appartement heeft een apart terras. Voor gezelligheid kun je gebruikmaken van het gemeenschappelijke terras in de prachtige tuin, waar je je favoriete specialiteiten kunt bereiden op de gedeelde barbecue. De tuin is omheind, zodat kinderen zorgeloos kunnen spelen. Met de auto bereikt snel de waterkant in Malinska. Er zijn ook zand- en kiezelstranden en verborgen baaien, evenals faciliteiten die een actieve vakantie en plezier garanderen in combinatie met een uitstekend toeristisch aanbod.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Malinska
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Ja
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MalinskaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie