Malinska – Malinska – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Malinska – Malinska – Kvarner

In Malinska op het eiland Krk, op de begane grond, zijn deze appartementen (HR-24357 en HR-23982). Ze zijn functioneel en comfortabel ingericht en hebben prachtige terrassen en een afgesloten en prachtig ingerichte tuin met een gemeenschappelijk terras met barbecue en een kinderspeelplaats. Malinska is een toeristisch resort met veel faciliteiten voor een ontspannende en opwindende vakantie. In het centrum vindt u restaurants, een bakker, een supermarkt, een winkel. Er zijn ook wandelpaden, sport- en gastronomisch aanbod, culturele en historische bezienswaardigheden. Het eiland Krk is verbonden met kilometers fietspaden.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Malinska
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MalinskaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie