Malinska – Malinska – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Malinska – Malinska – Kvarner

Dit smaakvol ingerichte appartement vlakbij het strand, gelegen in de beroemde badplaats Malinska. Het is gelegen in een rustiger deel van de stad en de boulevard aan de zee kunt u snel het centrum van Malinska en diverse recreatieve activiteiten aan zee bereiken. Malinska is in elk seizoen op een speciale manier aantrekkelijk. Niet ver van het dorp, ontdek prachtig aangelegde kiezel- en zandstranden en verborgen baaien. Sommigen genieten van de zon van de vroege ochtend tot de late namiddag, anderen chillen eenzaam in de schaduw en kijken naar het grenzeloze blauw van de zee.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Malinska
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MalinskaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie