Malinska – Malinska – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Malinska – Malinska – Kvarner

De leuke appartementen HR-24768-878 zijn gelegen in het kleine dorpje Sv.Anton, naast Malinska, op het eiland Krk. Elke kamer heeft een eigen terras of balkon. Er is ook een gemeenschappelijk terras met barbecue en tv. Er is ook een buitenkeuken. Mooie planten sieren de goed aangelegde tuin. Vernieuw in het zwembad, dat beschikbaar is voor alle gasten. Bezoek Malinska met zijn vele uitgaansmogelijkheden en een rijk gastronomisch aanbod. In de omgeving zijn ook wandel- en fietspaden. De huiseigenaar verhuurt fietsen.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 2
Plaats: Malinska
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Ja
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 3

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MalinskaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie