Malinska – Malinska – Kvarner – Kroatië – Chaletnu

Malinska – Malinska – Kvarner

Dit ruime en comfortabele vakantieappartement is gelegen op het grootste eiland van Kroatië. U heeft de beschikking over de hele eerste verdieping. Voor het huis is een overdekt terras welke vanuit zowel de keuken als de woonkamer bereikbaar is. Vanuit de slaapkamers komt u op een kleiner, overdekt terras welke ideaal is om even tot rust te komen. Zowel het centrum van de stad als het strand zijn in de buurt gelegen, u heeft dus eigenlijk geen auto meer nodig. Het eiland Krk heeft veel mooie stranden en gedurende de zomermaanden is er veel entertainment.

(update Maart 2022)
Maximaal aantal personen: 4
Plaats: Malinska
Regio: Kvarner
Land: Kroatië
Zwembad: Nee
Prive zwembad:Nee
Binnen zwembad: Nee
Huisdieren toegestaan: Nee
Aantal sterren: 4

Chalet.nu biedt meer vakantiehuizen aan in o.a. Kroatië. Door het enorme aanbod van vakantiehuizen, landhuizen, kastelen en boten is er altijd wel een geschikte accommodatie te vinden. Heel veel keuze en mogelijkheden om te filteren op het aanbod. Zoek, bekijk en boek hier uw favoriete chalet in Kroatië.

Bekijk hier alle vakanties van Chalet.nu of alle vakanties naar MalinskaKvarner

Bron: Chalet.nu

Gaat u op Vakantie? Vergeet dan niet uw Reis Verzekering en deze Checklist meenemen in je koffer. U kunt hier ook uw Vlieg Tickets boeken en een Transfer of Auto Huur regelen.

Bekijk hier de andere Vakantie Landen in Europa.

Deel dit bericht:

Plaats een reactie